23 ezer nézőt vitt színházba az M5

23 ezer nézőt vitt színházba az M5

Az M5 egyik legnézettebb műsora lett kedden a kaposvári Csíky Gergely Színház előadása. A nagymama című kétfelvonásos vígjátékot 23 ezren nézték meg az M5 műsorán. Bródy Sándor A tanítónő című darabja lesz a következő a színházi közvetítések sorában az M5-ön. A Miskolci Nemzeti Színház előadását kedden este tűzi műsorra a csatorna.

Az új csatornán továbbra is népszerű az Ön is Tudja? című telefonos műveltségi vetélkedő, amely 23 ezres nézettséget ért el kedden. A felsősöknek segítséget, a tanuláshoz izgalmas háttéranyagot kínáló Felsős című műsornak 14 ezer nézője volt a Nielsen Közönségmérés adatai szerint. Az esti film, az 1958-ban készült Ház a sziklák alatt című magyar filmdráma, 13 ezer nézőt vonzott. Az M5 a teljes napon 0,5 százalékos közönségarányt ért el.

Mivel a közmédia a közszolgálati feladatai alapján a teljes társadalom számára kínál tartalmakat, a nézettségi és elérési adatokat a teljes népességre vonatkozóan tesszük közzé. A Nielsen mérése alapján ez a 4 éves és annál idősebbek köre.