DAC – Slovan élőben az M4 Sporton

2017.04.05

DAC – Slovan élőben az M4 Sporton

Igazi futballünnepre készül szombaton az M4 Sport, hiszen három bajnoki mérkőzést is műsorra tűz a csatorna. A szokásos két OTP Bank Liga magyar bajnoki találkozó mellett a 15.30-tól kezdődő DAC-Slovan Bratislava mérkőzést is élőben közvetíti az M4 Sport és az m4sport.hu az új dunaszerdahelyi stadionból.

A találkozó igazi presztízsmérkőzés, amelyen több magyar játékos is a pályára lép majd mindkét csapatban. László Csaba a hazai együttes vezetőedzője elárulta, játékosaival együtt már nagyon várják, hogy új stadionjukban először vendégül lássák riválisukat. “Új nekünk, hogy Szlovákia határain túl is kíváncsiak a DAC teljesítményére, ami nagyon megtisztelő. Nekem külön örömteli, hogy az anyaországból ekkora az érdeklődés. Ez a mérkőzés tele érzelemmel, nem csak egy derbi, annál több” – mondta az erdélyi származású szakember.

A mérkőzés kommentátora Székely Dávid lesz, a pálya széléről pedig Tóth Bálint jelentkezik érdekességekkel. Sokat elmond a várható hangulatról, hogy a két csapat legutóbbi mérkőzésén, a szurkolókról készült felvételt a legnagyobb videó megosztó oldalon már több mint három millióan tekintették meg. Érdemes lesz tehát szombaton már 15.30-tól az M4 Sportra kapcsolni, hiszen egy egészen különleges atmoszférájú stadionból, egy fantasztikus futballélményre számíthatnak nézőink.

A DAC – Slovan mérkőzést egy hazai rangadó követi, 18.00 órától az éllovas Videoton csapata azt a Vasast látja vendégül, amelynek, az utóbbi időszak gyengébb formája miatt, mindenképpen győznie kell a bajnoki remények életben tartásához. Mivel mindkét együttes a nemzetközi szereplésre hajt, biztosan erős iramú rangadó várja az M4 Sport nézőit.

Ha a DAC – Slovan mérkőzésre azt mondhatjuk, hogy különleges hangulatú presztízsmérkőzés, akkor ez elmondható a 20.30-tól kezdődő Ferencváros – DVTK találkozóra is. Ezt a meccset szintén élőben közvetít az M4 Sport. A Diósgyőr hétről-hétre a bentmaradásért küzd, a Fradinak pedig nem fér bele több botlás, hiszen idén is bajnoki címet szeretnének ünnepelni. A mérkőzésnek ezért, mindkét gárda számára nagy tétje van, nagy küzdelemre számíthatunk.

A program:

15.30 DAC – Slovan (szlovák labdarúgó-bajnokság, Fortuna Liga)

18.00 Videoton – Vasas (magyar labdarúgó-bajnokság, OTP Bank Liga)

20.30 FTC – DVTK (magyar labdarúgó-bajnokság, OTP Bank Liga)