Újabb olimpiai bajnokkal bővült az M4 Sport vizes vb stábja!

Újabb olimpiai bajnokkal bővült az M4 Sport vizes vb stábja!

 

Az ország legnézettebb sportcsatornája olimpiai és világbajnok szakértőkkel készül a budapesti vizes világbajnokságra.

A június 8-i kerethirdetés alkalmával a csatorna a közvetítői stáb mellett a sportágak szakértőit is bemutatta, úszásban Czene Attilát, vízilabdában Petrovics Mátyást, Szabó Zoltánt, Rédei Katalint és Madaras Norbertet, szinkronúszásban Erős Esztert, továbbá műugrásban Hajnal Andrást.

A fenti kiválóságokból álló névsor most újabb bajnokkal egészül ki, ugyanis Risztov Éva is csatlakozik a közszolgálati sportcsatorna vizes vb csapatához.

Leginkább a kitartás jellemzi Risztov Éva sportolói karrierjét. Három világbajnoki és hat Európa-bajnoki ezüstérem után kezdett bele nyíltvízi úszó karrierjébe. A nehéz időszakokat és hullámvölgyeket rendkívüli kitartásának köszönhetően 2012-ben Londonban hagyta végleg maga mögött, amikor a csúcsra érve olimpiai bajnoki aranyérmet szerzett a 10 kilométeres nyíltvízi úszás számban.

A július 14 és 30. között zajló budapesti világbajnokságon Risztov Éva a nyíltvízi úszás szakértőjeként debütál az M4 Sport képernyőjén. A sportoló négy napon keresztül elemzi Balatonfüredről a női versenyszámokat, köztük az 5, a 10 és a 25 kilométeres egyéni és csapatversenyeket. A nyíltvízi úszás kommentátora Székely Dávid lesz.

Magyarország eddigi legnagyobb hazai rendezésű világbajnokságát kiemelt jelenléttel kíséri a közmédia, ugyanis a helyszíni televíziós stúdiók és bejelentkezések mellett az m4sport.hu, továbbá a hirado.hu stábja is folyamatosan exkluzív helyszíni tartalmakkal szolgál az online felületekre látogatók számára.

Az M4 Sport nem dedikált világbajnoki csatorna lesz, de élőben közvetít minden magyar szempontból fontos eseményt. A délelőtti óráktól kezdve egészen éjfélig folyamatosan a vb-hez kapcsolódó tartalmakkal várja a csatorna a nézőket. Amikor egy időben több számban is magyarok versenyeznek, körkapcsolások lesznek, azonban a vizes világbajnokság eseményeivel a közmédia legtöbb csatornája kiemelten foglalkozik. Így az M1 csatorna és a Kossuth Rádió is többször bejelentkezik a helyszínekről és interjúkat is készít.