17. FINA vizes világbajnokság, Forma-1 és futball az M4 Sport hétvégi kínálatában

17. FINA vizes világbajnokság, Forma-1 és futball az M4 Sport hétvégi kínálatában

 

A vizes világbajnokság összes magyar érintettségű versenyszámáról beszámol a sportcsatorna a hétvégén, de a motorsportok és a labdarúgás kedvelőinek sem kell csalódniuk.

Szombaton 9.35-től a 17. FINA vizes világbajnokságé a főszerep az M4 Sporton. Balatonfüredre kapcsol a csatorna, ahol a nyíltvízi úszás férfi 5 kilométeres döntőről, illetve a 3 méteres páros férfi műugrás selejtezőjéről lesz körkapcsolás a Duna Arénából. 11.15-től a műugrás mellett a városligeti szinkronúszás szóló technikai gyakorlat döntőjéről közvetít a sportcsatorna.

13.45-től a Forma-1 Brit Nagydíj időmérő edzését láthatják a motorsportok rajongói, délután 4-től pedig ismét a vizes világbajnokságot követhetik nyomon élőben a nézők, ekkor kerül sor ugyanis az 1 méteres női műugrás döntőjére.

17.30-tól az OTP Bank Liga: Paksi FC – Újpest FC, 20.09-től pedig a Budapest Honvéd – Szombathelyi Swietelsky Haladás mérkőzéseket láthatják élőben a futballrajongók.

Vasárnap délelőtt Balatonfüredről közvetíti az M4 Sport a női 10 kilométeres nyíltvízi úszást, illetve körkapcsolásban beszámol a 10 méteres női páros toronyugrásról is. Fél 2-től a Forma-1 Brit Nagydíj Futamát láthatják a nézők, ezt követően pedig ismét vébéközvetítés látható műugrással és toronyugrással, amelyet az OTP Bank Liga futballmérkőzés közvetítése egészít ki a vasárnap délutáni műsorsávban.

A fentieken kívül naponta többször jelentkezik az M4 Sport a vizes vb híreivel. Az élő közvetítések, körkapcsolások, háttérbeszélgetések és interjúk mellett extra tartalmakat is olvashatnak az m4sport.hu online felületre látogatók, továbbá minden a vizes világbajnoksággal kapcsolatos információt megtalálnak az érdeklődők a megújult M4 Sport telefonos applikáción is.