Atlétikai világbajnokság és futball az M4 Sport hétvégi kínálatában

Atlétikai világbajnokság és futball az M4 Sport hétvégi kínálatában

 

Ezen a hétvégén a londoni helyszínű atlétikai világbajnokságé és a hazai NB I-es futballmérkőzéseké a főszerep az M4 Sporton.

Szombaton 10.55-től kezdi az élő közvetítések sorát az M4 Sport. Egyenesen Londonba kapcsol a csatorna, ahol kezdetét veszik az atlétikai világbajnokság versenyszámai.

Este fél hattól OTP Bank Liga látható a képernyőkön, amikor Balmazújváros Kamilla Gyógyfürdő csapata mérkőzik a DVTK-val. Ezt követően este negyed kilenctől szintén az OTP Bank Liga keretein belül a Puskás Akadémia FC vívja mérkőzését a Budapest Honvéd csapatával.

Szombat este 22.30-tól az Atlétikai világbajnokság férfi 100 méteres síkfutás döntőjét közvetíti a legnézettebb magyar sportcsatorna, az M4 Sport.

Vasárnap 10.55-től ismét az Atlétikai világbajnokság versenyszámait láthatják a nemzeti sportcsatorna nézői, majd a hétvégi élő közvetítések sorát 15.25-től a Merkantil Bank Liga: MTK Budapest – Ceglédi VSE, majd este fél hat után az OTP Bank Liga: DVSC – Ferencvárosi TC futballmérkőzés zárja.

Az élő adás mellett további extra sporttartalmak is elérhetőek az m4sport.hu portálon és az M4 Sport telefonos alkalmazás felhasználói számára.