Kosárlabda Eb, DTM, kézilabda és futball az M4 Sport hétvégi műsorán

Kosárlabda Eb, DTM, kézilabda és futball az M4 Sport hétvégi műsorán

 

Igazi sportcsemegét kínál az M4 Sport a nézőknek erre a hétvégére. A Férfi kosárlabda Eb nyolcaddöntői mellett az autóversenyek, a kézilabda és a hazai futball kedvelői számára is izgalmas mérkőzéseket ajánl a nemzeti sportcsatorna.

Szombaton délelőtt 11.20-tól a Szlovénia – Ukrajna férfi kosárlabda Eb nyolcaddöntőjével kezdi meg a hétvégi élő közvetítések sorát az M4 Sport. 14.45-től a DTM Nürburgring autóverseny-sorozat 1. futamát láthatják a nemzeti sporttelevízió nézői a világ egyik legismertebb versenypályájáról.

A K&H férfi kézilabda liga: Telekom Veszprém – Csurgói KK mérkőzés élő közvetítésére 16 órától kerül sor. 17.35-től a futballé a főszerep és az OTP Bank Liga: Ferencvárosi TC – Vasas FC mérkőzés kerül képernyőre. 20.10-től szintén az OTP Bank Liga keretein belül az Újpest FC és a Puskás Akadémia FC mérkőzését láthatják a nézők.

Vasárnap 11.30-tól a Lettország – Montenegró férfi kosárlabda Eb nyolcaddöntőt közvetíti a csatorna. Hazánk csapatának pedig 13.30-tól szurkolhatnak a nézők a Szerbia elleni nyolcaddöntőben.

16.45-től a Merkantil Bank Liga: MTK Budapest – Nyíregyháza Spartacus FC mérkőzés kerül képernyőre, majd 20.15-től a Horvátország – Oroszország férfi kosárlabda Eb nyolcaddöntőjével zárja a hétvégi élő közvetítések sorát az M4 Sport.

További extra spottartalmak érhetőek el az m4sport.hu, illetve az M4 Sport telefonos alkalmazás felhasználói számára is.