Tenisz, Forma-1, kosárlabda és hazai futball az M4 Sport hétvégi kínálatában

Tenisz, Forma-1, kosárlabda és hazai futball az M4 Sport hétvégi kínálatában

 

Ezen a hétvégén is széles választékkal várja a nézőket a nemzeti sportcsatorna. A Tenisz Davis Kupa mellett a nézők a Forma-1 szingapúri futamát, a férfi kosárlabda Eb döntőjét, valamint több NB I-es és NB II-es hazai futballmérkőzést is követhetnek az M4 Sport képernyői előtt.

Szombaton a Forma-1 Szingapúri Nagydíj 3. szabadedzésével kezdődik az M4 Sport hétvégi élő közvetítéseinek sora, amelyet 11.55-től követhetnek figyelemmel a sportcsatorna nézői, majd 15 órától a Forma-1 időmérő edzése kerül adásba. A Tenisz Davis Kupa Magyarország – Oroszország páros mérkőzés közvetítését 16.35-től felvételről tűzi műsorra a nemzeti sportcsatorna.

Az OTP Bank Ligában a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő – DVSC összecsapás 18 órától kezdődik, míg a Budapest Honvéd – Ferencvárosi TC mérkőzés 20.30-tól látható élőben az M4 Sport képernyőjén.

Vasárnap 11.55-től ismétli Magyarország legnézettebb sportcsatornája a Nemzeti Vágtát a Hősök teréről. 14 órától pedig újra a gumiabroncsokon a sor, a Forma-1 Szingapúri Nagydíj futamát láthatják a nézők.

A Tenisz Davis Kupa, Magyarország – Oroszország mérkőzés élő közvetítése vasárnap 16.15-től kezdődik, 18 órától pedig a Merkantil Bank Liga Szolnoki MÁV FC – ZTE FC csapatainak szurkolhatnak a nézők.

A férfi kosárlabda Eb döntőjét pedig vasárnap este 20.30-tól élőben közvetíti az M4 Sport.

További extra spottartalmak érhetőek el az m4sport.hu, illetve az M4 Sport telefonos alkalmazás felhasználói számára is.