Forma-1, kézilabda és futball – Szuperszombat az M4 Sport hétvégi műsorán

Forma-1, kézilabda és futball – Szuperszombat az M4 Sport hétvégi műsorán

 

Ezen a hétvégén NB I és NB II-es futballmérkőzéseket, kézilabda-mérkőzést és a Forma-1 USA nagydíját is láthatják a nézők a nemzeti sportcsatornán.

Szombaton a MOL-Pick Szeged – Telekom Veszprém K&H férfi kézilabda ligával 13.30-tól kezdi hétvégi élő közvetítéseinek sorát az M4 Sport. Ezt követően a futballé a főszerep, az OTP Bank Ligában a Ferencvárosi TC – Újpest FC összecsapást 15.30-tól láthatják a nézők. A mérkőzés során most először új arculatot kap a játékosok mozgóképes bemutatása. Szintén az OTP Bank Liga keretein belül a DVTK – Budapest Honvéd mérkőzésre 18 órától kerül sor.

A Forma-1 USA nagydíj időmérő edzésének közvetítését 23 órától tűzi műsorára az M4 Sport.

Vasárnap a Merkantil Bank Ligában a ZTE FC – Soroksár FC futballmérkőzést 15 órától láthatják a nézők a nemzeti sportcsatornán, majd a futball után a gumiabroncsoké a főszerep: a Forma-1 USA nagydíj futamának élő közvetítését Austinból 21 órától követhetik nyomon a képernyők előtt, hétfőn pedig a Labdarúgó FIFA díjátadó gálát 20.30-tól élőben láthatják a nemzeti sportcsatorna nézői.

Az élő adás mellett további extra spottartalmak érhetőek el az m4sport.hu, illetve az M4 Sport telefonos alkalmazás felhasználói számára is.