Tévében az Akusztik!

Tévében az Akusztik!

 

Az M2 Petőfi TV bemutatja: Akusztik az A38 hajón.

A magyar könnyűzene inkubátoraként is szolgáló Akusztik c. műsor a Petőfi Rádió után jövő hét hétfőtől az M2 Petőfi TV képernyőjén is megkezdi hódítását. Csak dallam és a ritmus tisztán. Ezt garantálja a műsor, amelyet ezentúl a vasárnapi rádiós formátumon túl hétfőnként 22.40-től az M2 Petőfi TV képernyőjén is követhetnek a rajongók.

Nagy öröm számunkra, hogy a Petőfi Rádió ikonikus műsora az Akusztik, a Petőfi tv-n is otthonra talált! Reméljük a nézők hétfőnként velünk tartanak ezekre a különleges a zenei utazásokra.” árulta el Medvegy Anikó az M2 Petőfi TV csatornaigazgatója.

A közmédia számára fontos, hogy az Akusztik online térben is eljusson a fiatalokhoz, így aki lemaradna a rádiós-televíziós bemutatkozóról, az M2 Petőfi TV YouTube csatornáján élvezheti a közel egy órás koncertfelvételeket.

A Magyar Rádió 8-as stúdiójából az A38 hajóra költöző műsor idei első fellépője Tóth Gabi, aki az M2 Petőfi TV-ben debütál legújabb zenekarával és új stílusával is:

Nagyon megtisztelő volt és nagyon-nagyon élveztem az egészet, főleg azért mert elsők vagyunk, ami nekünk azért fontos, mert az új produkciónk is először mutatkozik igazán be. Számunka ez nem csak egy „sima” akusztik, hanem egy nagy bemutatkozás is.  Az egész egy olyan hangulatú fellépés volt, amire igazából nagyon vágytam és nagyon szeretnék még ilyen típusú koncerteket adni, mert olyan atmoszféra volt ami nagyon feltöltött minket és a bandát is nagyon összehúzta.”

Akusztik vasárnap este tíztől a Petőfi Rádióban, hétfőn 22.40-től az M2 Petőfi TV képernyőjén, kedden az M2 Petőfi  TV YouTube csatornáján!

Less be a kulisszák mögé, így készült az Akusztik: https://www.youtube.com/watch?v=JFPodPndUz0