Túraautó Vb, gyorskorcsolya, kézi-, kosár- és vízilabda, illetve futball az M4 Sport hétvégi műsorán

Túraautó Vb, gyorskorcsolya, kézi-, kosár- és vízilabda, illetve futball az M4 Sport hétvégi műsorán

 

Rendkívül széles kínálattal, változatos sportágak élő közvetítésével várja nézőit ezen a hétvégén a nemzeti sportcsatorna. Az érdeklődők élőben követhetik nyomon a WTCC Túraautó-világbajnokság újabb versenyszámait, a kézilabda liga legújabb összecsapását, a vízilabda I Osztályú Országos Bajnokság és a Férfi kosárlabda NB I következő fordulóját, továbbá több rangos hazai NB I-es és NB II-es mérkőzést is műsorára tűz az M4 Sport.

A WTCC Túraautó-világbajnoksággal nyitja meg hétvégi élő közvetítéseinek sorát az M4 Sport. A makaói első futamot szombaton 6.45-től láthatják a nemzeti sportcsatorna nézői. A Rövidpályás Gyorskorcsolya Világkupa csúsztatott élő közvetítését 8.05-től tűzi műsorára a csatorna.

Ezt követően a kézilabdáé a főszerep. A K&H férfi kézilabda liga: Sport36-Komló – FTC KN KFT mérkőzést 13.30-tól láthatják. 15.30-tól a futball kerül a közvetítések fókuszába. Ekkor láthatják a nézők az OTP Bank Liga: Újpest FC – Budapest Honvéd összecsapást.

Futball után a vízilabdán a hangsúly: A Férfi vízilabda OB I.: FTC-PQS Waterpolo – Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP mérkőzést 17.45-től tűzi műsorára Magyarország legnézettebb sportcsatornája. A medence után ismét foci: az OTP Bank Liga: DVSC – Videoton FC labdarúgó-mérkőzést 19.30-tól láthatják az M4 Sport nézői.

Vasárnap a Rövidpályás Gyorskorcsolya Világkupa soron következő versenyszámaiba reggel 6-tól nyerhetnek bepillantást a nézők. A Merkantil Bank Liga: Kisvárda Master Good – MTK Budapest mérkőzést pedig 13 órától követhetik nyomon az M4 Sport nézői. A hétvégi élő közvetítések sorát kosárlabda mérkőzéssel zárja a nemzeti sportcsatorna: a Férfi kosárlabda NB I.: Egis Körmend – Szolnoki Olaj KK összecsapást 18 órától követhetik nyomon a képernyők előtt ülők.

Élő adás és további extra spottartalmak érhetőek el az m4sport.hu, illetve az M4 Sport telefonos alkalmazás felhasználói számára is.