Jónak lenni jó! és a Maestro Solti Nemzetközi Karmesterverseny döntőjével készül hétvégére a közmédia

Jónak lenni jó! és a Maestro Solti Nemzetközi Karmesterverseny döntőjével készül hétvégére a közmédia

 

Advent harmadik hétvégéjén is lesz Noé barátai és Gasztroangyal a Duna Televízión, valamint a Heaven Street Seven és Firkin is koncertet ad az M2 Petőfi TV ifjúsági csatornán.

Szombat reggel tíz előtt öt perccel Rátonyi Kriszta várja a Duna Televízió nézőit a Noé barátai című állatbarátoknak szóló magazinműsorral. A nemzeti főadón délután 15.35-től A veréb is madár című magyar vígjátékot láthatják Kabos László főszereplésével. Délután öttől Borbás Marcsi vár mindenkit a Gasztroangyal következő adásával. A csatornán a szombat esti családi film a Télapu 3.: A szánbitorló című amerikai vígjáték. A Duna World szombat délutáni kínálatában magyar portréfilmet talál a néző: 13.15-től Turi Attila építész – Iránymutató függőónok címmel.

A Maestro Solti Nemzetközi Karmesterverseny a döntőjéhez érkezett! Szombat este 20.45-től az M5 csatornán követheti az izgalmasnak ígérkező karmesteri összecsapást.

Az M2 gyerekcsatornán 18.15-től Rudi malac újra száguld, majd 22.45-től az M2 Petőfi TV csatornán a Heaven Street Seven, illetve éjféltől a Firkin koncertjét láthatják az ifjúsági csatorna nézői.

Vasárnap egész napos műsorfolyammal várja a nézőket a Jónak lenni jó! jótékonysági műsor a közmédia csatornáin. Este kiderül, hogy mekkora összeggel segítik a közmédia nézői a Magyar Máltai Szeretetszolgálat munkáját. A Duna Televízió 21.10-től induló Jónak lenni jó! összefoglaló műsorral számol be a felajánlások sorsáról.

Az M2 Petőfi TV vasárnap esti filmklubjában 21.10-től A döntő szavazat amerikai vígjátékot magyarul, míg az M5 csatorna vasárnap esti kínálatában 21.15-től A navigátor – Egy középkori Odüsszeia című  új-zélandi – ausztrál koprodukciót eredeti nyelven, magyar felirattal láthatják a közmédia nézői.