Generációk találkozása A Dal színpadán

Generációk találkozása A Dal színpadán

 

Karácsony János „James” és a Margaret Island közös produkcióval készülnek A Dal szombat esti válogatójára. Azt nem árulták el, hogy melyik dalt hallhatjuk majd, de biztosak lehetünk abban, hogy maradandó élményben lesz részünk a gitáros-énekes legenda és fiatalos folkpop együttes előadása alatt.

Lábas Viki, a zenekar énekesnője úgy nyilatkozott, hogy mindig nagy élmény egy legendával együtt zenélni. „James egy igazi zenész, nagyon jó volt egy ilyen különleges emberrel találkozni. Jó volt látni a kreativitását. James nagyon nagy példaképünk, nekünk fiataloknak megtiszteltetés mellette állni és együtt énekelni vele” – mondta.

Az LGT énekes-gitárosa elmondta, hogy egy rossz napon jött a felkérés, amitől rögtön jobb kedve lett és boldogan vállalta a feladatot. „Nagyszerű érzés egy ilyen feltörekvő fiatal társasággal játszani, akik még a kifutás előtt állnak. Élmény volt egy ilyen ismert dalt új köntösben bemutatni” – mondta Karácsony James, aki járt már Margaret Island koncerten a lányaival, akik már felhívták az együttesre a figyelmét. „Eddig még nem dolgoztunk együtt, remélem a közös munkának lesz folytatása” –tette hozzá az énekes.