Az M2 Petőfi TV sztárjai holnap a Petőfi Rádióban

Az M2 Petőfi TV sztárjai holnap a Petőfi Rádióban

 

3 éves lesz március 15-én az M2 Petőfi TV, így a nemzeti ünnep előtt egy nappal, március 14-én a Petőfi TV sztárműsorvezetőit hallhatjuk majd a Petőfi Rádiósok mellett.

A Talpra magyarban Rókusfalvy Lili lesz Harsányi Levi és Szabó Győző vendége, majd délelőtt tíztől az Eszembe jutottál társműsorvezetője Iller Bálint mellett. A Petőfi Rádió hallgatói délután egy órától Majoros Rita partnereként Fodor Imivel ismerkedhetnek meg a Petőfi Összes c. műsorban. Egész úton hazafelé Galán Angéla csatlakozik Szilágyi Zsolthoz. Boros Csaba duplán is erősít: a Minek nevezzelek c. műsor vendége Pápai Joci és Dallos Bogi lesznek. A páros azért is különleges, mert Dallos Bogi lakástalkshowja a 7kor nálam! március 19-én indul 21.05-től az M2 Petőfi TV-n, és az első adás vendége lesz Joci. Este kilenckor a Rontom-bontom c. műsorban Meggyesi Gábor mellett Forró Bence, az M2 Petőfi TV műsorvezetője köszönti a hallgatókat.

Az M2 Petőfi TV megújuló műsorstruktúrával, hétfőnként 21.05-től 7kor nálam!-Dallos Bogival, majd kedd-szerdán sorozatokkal, csütörtökönként pedig szintén 21.05-től a KiberMa műsorral száll fel a csatorna a száguldó kiber-számítástechnikai-online-gaming-esport gyorsvonatra. Péntek esténként 21.05-től megújult formátumú, egy órás Holnap tali! premier részekkel találkozhatnak a nézők így kiegészítve az online futó napi részeket. A sorozat ötödik évadát március 18-án a Holnap tali! – A premier című egész estés filmmel vezeti fel a csatorna, 19-től már érdemes lesz felkeresni a holnaptali.hu oldalt az új évad első epizódjáért.

Március 14-én az Estéd ritmusa A te slágered, 10.00-től egészen éjfélig a Petőfi Rádióban