Autóverseny, futball, a Nagy Futam és röplabda az M4 Sport hétvégi műsorán

Autóverseny, futball, a Nagy Futam és röplabda az M4 Sport hétvégi műsorán

 

Női röplabdamérkőzést, hazai NB I és NB II-es futballmeccseket, az UEFA Bajnokok Ligája elődöntőjét, Forma-1 és Forma-2-es autóversenyt, a WTCR Hungaroring futamát és a budapesti Nagy Futamot láthatják a hosszú hétvégén a nemzeti sportcsatorna nézői.

 

Szombaton a Forma-2 Azeri Nagydíj első futamával 10 órától kezdi hétvégi élő közvetítéseinek sorát az M4 Sport. A Forma-1 Azeri Nagydíj harmadik szabadedzését 11.55-től, az időmérő edzést 15 órától láthatják a nemzeti sportcsatorna nézői. Az OTP Bank Liga: Paksi FC – Videoton FC futballmérkőzést 17 órától, a Ferencvárosi TC – Swietelsky Haladás meccset 19.30-tól tűzi műsorára Magyarország legnézettebb sportcsatornája.

Vasárnap a Forma-2 Azeri Nagydíj második futamát 11 órától közvetíti az M4 Sport. A Forma-1 Azeri Nagydíj futamát 14.10-től, a WTCR Hungaroring autóverseny harmadik futamát 16.55-től követhetik nyomon a nézők ugyanezen a csatornán. A Merkantil Bank Liga: MTK – Gyirmót futballmérkőzés pedig 19 órakor kezdődik a nemzeti sportcsatornán.

Május 1-jén, kedden a Nagy Futamot 10.15-től közvetíti élőben Budapest szívéből az M4 Sport. A nézők aktív F1-es pilótákat, Formula–1-es versenygépeket, rali- és túraautókat, versenymotorokat, illetve versenykamionokat láthatnak felvonulni. A női röplabda NB I Döntő: Linamar Békéscsaba – Fatum Nyíregyháza mérkőzést 17 órától közvetíti a sportcsatorna, az UEFA Bajnokok Ligája elődöntő: Real Madrid – Bayern München futballmeccset pedig 20.45-től követhetik a nézők.

Az élő adás mellett további extra spottartalmak érhetőek el az m4sport.hu, illetve az M4 Sport telefonos alkalmazás felhasználói számára, valamint megtalálnak minket az M4 Sport hivatalos Instagram oldalán, az m4sportofficial-ön is.