Sztárparádé a Magyarország Szépe fináléjában

Sztárparádé a Magyarország Szépe fináléjában

Minden eddiginél erősebb fellépőgárda színesíti majd a július 8-i Magyarország Szépe döntőjét. A Duna Televízió élő show-ját Kraszkó Zita és Kovács Kokó István vezetik, a műsorban pedig a magyar zenei élet krémje mellett a 2018-as Eurovíziós Dalfesztivál zsűrikedvence, az osztrák Cesár Sampson is színpadra lép.

Magyarország Szépe_

Vasárnap este a Duna Televízió élő adásában végre kiderül, ki lesz idén Magyarország Szépe, aki az értékes nyeremények mellett elnyeri a lehetőséget, hogy hazánkat képviselje a Miss World világdöntőn. A július 8-i show-ban a tizenhat döntős lány mellett nemzetközi és hazai sztárénekesek mutatják be exkluzív produkcióikat. A színpadkép, a megújuló látványvilág olyan vizuális környezetet teremt, ami még inkább kihangsúlyozza a 16 döntős szépségét. A finalisták a nyitány mellett négy szettben – fürdőruhában, a labdarúgó világbajnokság ihlette kollekcióban, nemzeti öltözetben és estélyi ruhában – vonulnak végig a kifutón. A négy kör mindegyikét különleges zenei produkciók kísérik majd. A nyitányban Freddie gospel kórussal mutatja be legújabb dalát, a bikinis körben Berkes Olivér országos dalpremierje lesz hallható, míg a kreatív tour-ban az idei Eurovíziós Dalfesztivál osztrák indulója, Cesár Sampson énekli majd el versenydalát. A művész a dalverseny döntőjében a zsűri pontszámai alapján az első helyen, összesítésben pedig a harmadik helyen végzett. A nemzeti öltözékhez illő, jól ismert népdalt öltöztet új köntösbe Nika és a Fool Moon, míg az estélyi ruhás kör eleganciáját Berkes Olivér, Freddie, Király Viktor és Veréb Tamás exkluzív előadása emeli majd. Az est további részében Király Viktor is színpadra lép egyik szerzeményével, majd Vastag Csaba mutatja be legújabb dalát és a fiatal tehetség, Zävodi tévés dalpremierjére is itt kerül sor.

A legszebb magyar lányok mellett tehát kiváló zenei produkciók várják a képernyő elé a Duna Televízió és a Duna World nézőit július 8-án, 19:30-tól.