Image1\ Image2\
 

Munkatársunk a Kékfény című bűnügyi magazin felelős szerkesztőjeIdén hetedik alkalommal adták át a Magyar Szóvivők Egyesületének szóvivődíjait a Szóvivő bálon.

Idén is átadták a szóvivőknek járó díjakat a Szóvivő bálon. A hetedszer megrendezett díjátadón négy kategóriában osztottak elismeréseket.

A Szavak Embere Díjat a Magyar Szóvivők Egyesületének tagjai közt osztják ki. Idén Kutas István, a Telenor vállalati kommunikációs igazgatója kapja.

A Hiteles Tájékoztatásért Díjat nemcsak egyesületi tagok kaphatják meg, és nem kizárólag szóvivők és kommunikációs szakemberek között osztják ki. 2012-ben Binder István, a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének szóvivője érdemelte ki az elismerést.

A Dr. Lasz György Rendészeti Kommunikációs Díjat a rendészeti kommunikációs szakemberek kaphatják meg Dr. Lasz György emlékére. Idén Olajos Gergő, a Kékfény című bűnügyi magazinjának felelős szerkesztője kapta.

2012-ben egy új díjat is alapított az egyesület. A Szóvivők Sajtódíját olyan újságíróknak ítélik oda, akik az egyesület szerint felkészült szakmai munkájukkal a legeredményesebben működnek együtt a nyilvánosság hiteles tájékoztatása érdekében. Az egyesület ebben a kategóriában négy díjat osztott: A Neo FM Hírszolgálata, Szabó Anett, a Hír Tv riporter-műsorvezetője, Kálmán Olga, az ATV műsorvezetője, valamint Vujity Tvrtko, a Tv2 riporter-műsorvezetője kapta meg.
 
(forrás: Kreatív Online )

 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com