Töltse velünk az ünnepeket Ismét Maradj talpon! 15 év után ÚJRA Játék Határok Nélkül az M1 műsorán! Fapad –új sorozat október 5-től az M1-en Szabadság tér 89 – A rendszerváltoztatás aktái Rákay Philippel Magyarország hírportálja Ismét vár a Család-barát a hét minden napján az M1-en Munkaügyek Virtuózok – komolyzenei tehetségkutató október 17-től az M1-en Kossuth Rádió - 180 perc Petőfi Top 50 magyar album - a csillagok együttállása vasárnap esténként Kézilabda EB december 7-21 között ZEI bérlet
 

eurovizio1Döntőbe jutott a Compact Disco az Eurovíziós Dalfesztivál keddi elődöntőjéből. A magyar zenekar Sound of Our Hearts versenydala tizedmagával jutott a szombati döntőbe.

 
A Compact Disco tizenötödikként lépett színpadra a Bakuban rendezett idei Eurovíziós Dalfesztivál keddi elődöntőjében, amit az m1 élőben közvetített. A látványos képsorokkal tűzdelt színvonalas produkciókat felvonultató adás kommentátora, Gundel Takács Gábor volt. A magyar induló Montenegró, Izland, Görögország, Lettország, Albánia, Románia, Svájc, Belgium, Finnország, Izrael, San Marino, Ciprus, Dánia, Oroszország után tizenötödikként adta elő a Soud of Our Hearts című versenydalát, amit Ausztria, Moldova és Írország produkciója követett.

A Magyarországot képviselő zenekar mellett döntőbe jutott még Románia, Moldova, Izland, Dánia, Albánia, Ciprus, Görögország, Oroszország és Írország.

A május 26-i döntőben a Dalfesztivál alapító országai - Németország, Franciaország, Spanyolország az Egyesült Királyság, Olaszország -, és a tavalyi győztes Azerbajdzsán dala is egyenes ágon bekerül, így a szombati döntő végleges mezőnye a csütörtöki II. elődöntő 10 továbbjutójával lesz teljes.

A döntőt  május 26-án, szombaton 21.00 órától élőben közvetíti az m1.

tovabjutott a_Compact_Disco

 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com